‘Britney had geen drugs thuis’

Volgens de voormalige babysitter van Britney Spears kletst ‘manager’ Sam Lufti uit zijn nek. Nanny Leah Frand heeft nog nooit drugs aangetroffen in het huis van de zangeres, verklaart ze tegenover TMZ. Sterker nog: Sam heeft de drugs daar vermoedelijk zelf neergelegd.

Leah Frand werkte in 2007 zes maanden voor de popdiva. Naar eigen zeggen was ze 24 uur per dag bij de haar in de buurt. “Ik heb nog nooit meth of een andere drug gezien in dat huis”, zei de babysitter tegen de entertainmentwebsite.

Lufti, die claimt dat hij de manager van de zangeres was, heeft een rechtszaak tegen Spears en haar ouders aangespannen wegens contractbreuk. Hij vertelde in de rechtszaal hoe Britney worstelde met een drugsprobleem. In haar huis zou hij een zak met de drug meth hebben aangetroffen.

Maar Lufti liegt, aldus de voormalige babysitter. Ze noemt hem een ‘low life loser’ die zo wanhopig in Britney’s wereldje wilde mee blijven draaien dat hij misschien wel zelf de drugs in haar huis heeft gelegd. Om uiteindelijk haar ‘life coach’ te worden.

Lufti beweert dat hij in 2007 en 2008 door Britney werd ingehuurd. Maar ook dat is volgens Leah een leugen. Sam was nooit in dienst bij Britney. “Ik weet eerlijk gezegd niet wat hij in godsnaam in haar leven deed.”

(BuzzE)
Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten