Hogan naar politie om sekstape

Hulk Hogan is dinsdag naar de politie gestapt om uit te vinden wie de sekstape waarop hij te zien is heeft opgenomen en gelekt, weet TMZ. De entertainmentwebsite denkt zelf al te weten wie er achter het filmen en verspreiden van de tape zit: Hulks beste vriend Bubba the Love Sponge.

De vrouw die op de tape te zien is, zou Bubba’s echtgenote zijn. De radio-dj zou Hulk toestemming hebben gegeven om het met zijn vrouw te doen. TMZ meldt nu dat Bubba waarschijnlijk al die tijd van plan was om de seks te filmen en om hier geld aan te verdienen. De site heeft de laatste minuten van de video gezien en heeft Bubba, nadat Hulk is vertrokken, tegen zijn vrouw horen zeggen: “Als we ooit met pensioen willen, dan hoeven we alleen maar deze opnames te gebruiken.”

Hulk zelf liet dinsdag nog weten ervan overtuigd te zijn dat Bubba niet de boosdoener is.

Volgens advocaat David Houston is de dader, wie het ook is, sowieso strafbaar, omdat de tape zes jaar geleden zonder Hulks toestemming werd gemaakt en nu zonder zijn toestemming is verspreid. De voormalig worstelaar heeft de website Gawker schriftelijk verzocht om de één minuut durende video te verwijderen. Dat is nog niet gebeurd. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten