Holleeder laat vragen onbeantwoord

Het Educatorium op De Uithof in Utrecht was donderdagavond het decor voor de College Tour met Willem Holleeder. Om 19:30 uur begonnen de opnames.

Er zouden diverse veiligheidsmaatregelen gelden, zo was vooraf al voorspeld. Studenten moesten hun mobieltjes inleveren en voor de personen die Holleeder een vraag mogen stellen was het lang onduidelijk waar en hoe laat ze zich moeten melden.

Naar verluidt werd de locatie die eerder in een email aan bezoekers was gemeld, op de dag nog herroepen. Ook moesten studenten die bij de opnamen wilden zijn collegekaart, bevestigings-email en identiteitsbewijs meenemen.

Pownews liet donderdagavond heimelijk gemaakte beelden zien die gemaakt waren in de collegezaal waar College Tour werd opgenomen.

Na afloop van de opnamen, sprak onze verslaggever Celine Huijsmans met een van de aanwezige studenten. Holleeder was, zo vertelde zij, in ieder geval niet gediend van vragen naar zijn gezin en gaf geen antwoord op zaken die verband houden met kwesties waarvan hij nog verdacht wordt.

Wat er op de snijvloer van College Tour overblijft, zullen we vrijdagavond weten wanneer het programma op televisie verschijnt. De uitzending van College Tour met als gast Willem Holleeder is vrijdag 12 oktober te zien op Nederland 3 van 20.25 uur.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten