John wilde luxe-interview

John van den Heuvel moest het donderdagavond ontgelden in de College Tour. Willem Holleeder reageerde op de ophef over zijn deelname aan het programma. Hij zei dat alle media die felle kritiek hadden hem wel hebben benaderd voor een interview.

Presentator Twan Huys las onder meer een uitgeprinte email uit januari voor van John van den Heuvel, gericht aan de advocaat van Willem Holleeder. Hierin zou staan dat de misdaadjournalist hem en zijn familie een villa in Frankrijk aanbood voor een exclusief interview en waar ze zouden kunnen bespreken waar het interview over zou gaan. Holleeder zou dan ook zelf mogen kiezen wat er allemaal uitgezonden zou gaan worden. Het interview was bestemd voor De Telegraaf en voor een reportage bij RTL.

Holleeder reageerde op de email en vertelde dat hij niet is ingegaan op het verzoek. Hij liet weten dat hij de misdaadjournalist uiteindelijk nog 2 keer gesproken heeft na zijn vrijlating.

Giel Beelen belde vrijdagochtend met Twan Huys en John van den Heuvel over de email en dat draaide uit op een pittige discussie.

Twan Huys reageerde in De Wereld Draait Door op de consternatie.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten