Jan Smit neemt bio in ontvangst

Jan Smit heeft donderdag het eerste exemplaar van zijn biografie Het geheim van de Smit in ontvangst genomen. Jan kreeg het eerste exemplaar uit handen van RTL-presentator Peter van der Vorst. Dat de 26-jarige zanger uit Volendam al 15 jaar in het vak zit vormde de aanleiding voor het naslagwerk.

In het boek vertelt niet alleen Jan zijn verhaal, maar komen ook zijn familieleden, zijn managers en diverse BN’ers onder wie zijn muzikale vrienden Nick & Simon en showbizzkenner Albert Verlinde aan het woord. ”Vrienden, familie, collega’s en oud-leraren die een boekje over mij opendoen. Dat is best apart”, zei Jan. Hij omschrijft het boek als ”een soort handleiding voor een beginnend artiest”.

De zanger overhandigde zelf een exemplaar aan de auteur van het boek, Eddy Veerman. Ook zijn manager Jaap Buijs kreeg een exemplaar met de woorden: ”Jij bent een van de belangrijkste mensen uit mijn leven. Het geheim van de Smit heb ik aan jou te danken.” Het boek Het geheim van de Smit is vanaf maandag verkrijgbaar.

Titelsong

Jan Smit presenteerde donderdag in Volendam tegens zijn nieuwe single. Dit lied Sla je armen om me heen is een duet met Roos van Erkel, tevens Jans tegenspeelster in de speelfilm Het Bombardement. Sla je armen om me heen is de titelsong van de Nederlandse film.

”Zingen was voor mij een hele nieuwe ervaring, maar Jan stelde me helemaal op mijn gemak in de studio en toen ging het eigenlijk bijna vanzelf. Ik vind het echt geweldig, dat ik nu ook een rolletje heb als zangeres. Het liedje past prachtig bij de film. Ik hoop heel erg dat mensen het mooi vinden”, zegt Roos. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten