Liveshows The Voice veranderen

De stoelen van de coaches worden weer omgedraaid tijdens de komende liveshows van The voice of Holland. RTL Nederland heeft bekendgemaakt dat de opzet is veranderd, zodat de stem van de talenten nog meer centraal komt te staan.

Vrijdag 9 november begint The voice of Holland LIVE, waarin de beste 32 kandidaten van de talentenjacht voor publiek zullen optreden. In eerdere edities van het programma konden de coaches de optredens gewoon zien, maar deze keer zullen ze bij hun beoordeling, net als tijdens de audities, op hun gehoor moeten afgaan. Tegen het einde van een optreden moeten ze een cijfer geven, waarna de stoel alleen bij een 6 of hoger wordt omgedraaid en de tevreden coaches het laatste stuk nog kunnen zien.

Voor de eerste twee liveshows moeten de coaches, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, VanVelzen en Nick & Simon, hun teams in twee groepen van vier opdelen. Van beide groepen vallen aan het eind van de liveshow twee kandidaten af, op basis van de cijfers van de coaches en de kijkersscore. Vervolgens moeten de coaches elke week afscheid nemen van een van hun teamleden, zodat er in de finale op 14 december 4 over zijn. (BuzzE)

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten