Sterren Springen in Engeland

Sterren Springen is een internationaal succes, dat wisten we natuurlijk al, maar nu heeft producent Reinout Oerlemans helemaal reden om trots te zijn. Het succesvolle format van eyeworks is naast aan Amerika nu ook verkocht aan Engeland.

De schone schoonspringer en de bronzen Olympiër Tom Daley zal de sterren op zender ITV1 de kneepjes van het vak leren. Daley heeft laten weten dat hij er heel veel zin in heeft om de sterren te coachen in de gevaarlijke sport. Hij vindt het geweldig mee te mogen werken aan een programma dat zijn sport zo goed etaleert. Daley to mix “determination, drive and daredevil stunts as they don their swimwear and take to the water”.

We hebben Reinout vandaag gesproken, hij zei: “Ik ben er heel trots en blij mee dat het nu ook aan Engeland verkocht is naast Amerika. Maar dit is pas het begin. Spanje, Australië en Frankrijk hebben ook grote interesse. Dit gaat wereldwijd een groot succes worden.” Het is nog niet bekend welke sterren zich van de duikplank gaan storten.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten