Wraak op ouders Geraldine

In Volendam zijn in de nacht van zaterdag op zondag de ruiten ingegooid van de ouderlijke woning van BNN-presentatrice Geraldine Kemper. Dat meldt Radio Televisie Noord-Holland.

Geraldine Kemper werkt mee aan het programma Spuiten en Slikken van BNN, dat een onderzoek heeft laten doen naar het drugsgebruik in Volendam. Voor het BNN-programma werd het water in de rioolwaterzuivering in Katwoude onderzocht. Daaruit bleek dat in Volendam en omstreken meer coke en xtc worden gebruikt dan in de meeste grote Europese steden.

Dat leidde tot boze reacties in Volendam. En blijkbaar ging die boosheid zo ver dat de ruiten werden ingegooid bij het ouderlijk huis van Geraldine Kemper in Volendam. Getuigen zagen twee of drie mannen wegrennen nadat de ruiten met bakstenen waren ingegooid. De moeder van Kemper was op dat moment thuis en is uiteraard behoorlijk geschrokken. Ze raakte niet gewond. De politie onderzoekt het incident.

De uitzending van Spuiten en Slikken waar het onderzoek in Volendam aan bod komt is zondagavond te zien bij BNN op NED 3 om 22.00 uur.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten