Met SBS front row op de Amsterdam Fashion Week

Modeliefhebbers hoeven vanaf vrijdag 12 juli niets te missen van Amsterdam Fashion Week (AFW). SBS6 zorgt ervoor dat de kijker front row zit en het mode-evenement van dichtbij kan ervaren. De zender heeft exclusief backstage toegang en besteedt dagelijks in de uitzendingen van Shownieuws aandacht aan de AFW. Topstylist Leco van Zadelhoff treedt op als gastheer, laat de kijker zijn vakmanschap zien en neemt de dag door met een celebrity of ontwerper.

Tijdens de Amsterdam Fashion Week tonen Nederlandse ontwerpers en nieuw talent hun nieuwste collecties. “Voorheen was dit mode-evenement exclusief voor de incrowd uit de modewereld. Wij maken het toegankelijk voor iedere modeliefhebber. Middels al onze kanalen bieden wij mensen de mogelijkheid elke minuut van de dag op de hoogte te blijven van het laatste modenieuws. We zijn bij alle modeshows, bieden exclusief backstage interviews met ontwerpers en BN’ers en zijn natuurlijk aanwezig bij de feestjes. Op deze manier zit het publiek front row en kan het evenement van dichtbij ervaren”, aldus Edwin Valent, Creatief Directeur bij SBS Broadcasting.

Invloedrijke bloggers
Op het blog www.SBS6.nl/fashionweek blijft het publiek continu op de hoogte van alles wat er op de Amsterdam Fashion Week gebeurt. Welke BN’er komt er binnen? Wat dragen ze? Wie zitten er op de eerste rij? Een team van invloedrijke bloggers zorgt ervoor dat niemand iets hoeft te missen. Zij zijn ook aanwezig op de talrijke feestjes. Dit team bestaat uit Anne van Your Little Blackbook, Edith van Style has no size, Mimi van Mimi in Fashionland en Instagram koningin Negin Mirsalehi.

De vroege editie van Shownieuws begint om 19.25 en de late editie om 23.20.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten