Madonna geeft ónze Johan billenkoek!

Wie een concert van Madonna bezoekt, kan op een spannende avond rekenen. Voor onze Shownieuws-collega was het alleen een wel heel bijzonder feestje!

Johan werd bij de Queen of Pop op het podium gevraagd om een dansje met haar te maken. Vervolgens gaf de zangeres hem een flink pak billenkoek, danste samen met hem op super sexy wijze het nummer uit en maakte een praatje met hem.

“Ik werd tijdens het concert plotseling door een van haar medewerkers aangetikt. Er werden een paar vragen gesteld en toen hoorde ik ‘Over een paar minuten sta je op het podium met Madonna'”, vertelt Johan. “Het was bizar! Een soort roes. Die grote zaal, zo veel mensen. Geweldig!”

De banaan die Madonna hem overhandigde kan helaas niet meer dienen als aandenken. “Ik heb hem zodra ik van het podium kwam opgegeten. Ik had zo’n honger!”

Toen Johan de zaal weer in mocht voelde het even alsof hij zelf de grote ster van de show was. “Iedereen filmde me, stelde me vragen en zat zelfs aan mijn kont.”

“Bucketlist: gespanked worden door Madonna. CHECK! Na deze audiëntie bij The Queen was ik m’n billen dus echt never nooit meer. ‪#‎unapologeticbitch‬ ‪#‎rebelhearttour‬ ‪#‎madonna‬”, schrijft hij zelf bij de video op Facebook.

Vanavond in Shownieuws vertelt Johan exclusief zijn verhaal! 18.15 uur, SBS6.

johanmadge

 

 

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten