Claudia Schoemacher reageert op faillissement Robert

Claudia, de echtgenote van cosmetisch arts Robert Schoemacher, reageert op het faillissement van haar man. Op Facebook laat ze weten:

“Robert’s faillissement: dat heeft te maken nog steeds met de teloorgang van Medisch centrum Scheveningen 2007 (9 jaar geleden) Waar Robert, omdat hij mededirecteur van was, als enige de schuld van in zijn schoenen geschoven heeft gekregen. (op aanraden van een adviseur want dan kon de kliniek zogenaamd een doorstart maken). Robert heeft netjes betaald, moest lenen van zijn vrienden en eigen bv, om de naheffing + boete van de belastingdienst te betalen. En dat zien ze nu 9 jaar (2016) later als verkapte inkomsten. Met revisierente erboven op, is het een bedrag geworden waarvoor je in Wassenaar in de Eikenhorst kunt wonen.

Nu is mijn echtgenoot dus zeer tegen zijn zin in, failliet verklaard. Hij heeft deze 2e ronde verloren en is knockout. Dit zijn naweeën van een management spook van 9 jaar geleden, heeft niets met zijn huidige werkzaamheden te maken. Hij werkt gewoon door en als het moet zich kapot. Verder zijn we niet uit elkaar en wonen in Spanje ver van de roddels. En betalen uiteraard netjes de Spaanse en Nederandse fiscus…”

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten