Miljardair Branson dacht dat z’n laatste uur geslagen had na horrorval

Virgin-baas Richard Branson is bij een fietstocht op de Britse Maagdeneilanden gewond geraakt. Hij ging keihard achteruit en Branson dacht dat zijn laatste uur geslagen had.

Branson: “Een paar avonden geleden ging ik fietsen. Toen ik een heuvel afging werd het ineens heel donker en fietste ik ergens tegenop. Het volgende moment vloog ik over mijn stuur en flitste mijn leven voorbij voor mijn ogen. Ik dacht echt dat ik dood ging. Ik kwam met mijn hoofd eerst op het asfalt, maar gelukkig kregen mijn schouder en wang de grootste klappen en droeg ik een helm’, gaat hij verder. ‘Mijn fiets vloog verder en was weg. Hij was compleet vernield.”

Branson raakte flink gewond: “Mijn wang is helemaal kapot en mijn knie, kin, schouder en lichaam hebben diepe wonden. Toen ik landde en doorhad dat ik nog leefde probeerde ik te bewegen. Ik kon niet geloven dat ik nog leefde, laat staan dat ik niet verlamd was.

Branson werd naar Miami gevlogen voor onderzoek. Na het maken van scans blijkt dat hem weinig mankeert, op een gebroken wang en gescheurde gewrichtsbanden na. De foto’s die Branson deelde zie je hierboven.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten