Frans Bauer sluit met nieuwe single moeilijke periode af

Frans Bauer heeft vrijdagochtend de teaser van zijn nieuwe single ‘Een beetje verliefd’ online gezet. Het is de eerste single in twee jaar die Frans gaat uitbrengen. En met deze single sluit de zanger een moeilijke periode in zijn leven af.

Tegen Omroep Brabant zegt Frans: “Je weet dat de afgelopen twee jaar met het overlijden van mijn vader niet de mooiste voor mij waren. Op sommige vlakken kom je dan jezelf tegen. Ik wilde weer terug naar de kern.”

De lancering van het nummer was een beetje spannend voor de zanger uit Fijnaart omdat hij teruggrijpt naar de oude Bauer: het levenslied. “Op een gegeven moment ben ik gaan zoeken en kijken naar wat de grote zenders wilden draaien. Dat was leuk, maar je bent dan minder bezig met echt je hart volgen met liedjes die iets te betekenen hebben. Wat ik nu heb gemaakt ligt veel dichter bij mij. Het is veel persoonlijker” vervolgt hij tegen Omroep Brabant.

Frans voelde dus wel wat spanning, maar hij heeft heel veel enthousiaste reacties ontvangen op het nieuwe nummer. “Die spanning is nu helemaal weg. Die reacties zijn echt fenomenaal. Het album is helemaal echt het levenslied. Een album met een lach en een traan.”

 

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten