Opmerkelijke carrièreswitch voor Teen Mom Farrah

Een opmerkelijke carrièreswitch voor Teen Mom Farrah! De realityster heeft ons met haar keuzes de afgelopen jaren keer op keer versteld doen staan, maar nu is de brunette een onderneming gestart waar het woord erotisch deze keer niet in zit. De Teen Mom gaat meubels verkopen!

Langzaamaan bouwde Farrah aan een indrukwekkend loopbaanprofiel. Met dure kleren, een groot huis en dikke auto moest er natuurlijk ook geld verdiend worden. Ze besloot de porno in te gaan en verkocht haar seksvideo naar verluidt voor een slordige 1 miljoen dollar en bracht ze vorig jaar eigen seksspeeltjes op de markt.

Maar nu gaat ze dus voor iets veel onschuldiger. De Teen Mom opent haar eigen meubelzaak, genaamd Furnished by Farrah. Ze deelde het grote nieuws met een foto via Instagram, waarop te zien is dat ze enthousiast voor het pand staat. Wat een businessvrouw!

En Farrah is niet de enige die een eigen winkel begint. Haar 7-jarige dochtertje Sophia had het geluk haar eigen kledingzaak te mogen openen, genaamd Sophia Laurent. “7 jaar oud en nu al een baas”, schrijft ze bij het videootje dat ze op Instagram plaatst (zie video).

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten