Winkel Roy Donders alweer leeggeroofd

De altijd goedlachse Roy Donders is het lachen even vergaan. De stylist van het Zuiden is voor de derde keer bestolen door winkeldieven. Zijn winkel in Tilburg is compleet leeggeroofd.

De stylist van het zuiden heeft camerabeelden en foto’s van de winkeldieven op zijn Facebook-pagina gedeeld in de hoop dat de daders worden herkend. Op het filmpje van Roy zijn twee in het wit geklede overvallers met capuchon en masker te zien, die de rekken van zijn winkel leegtrekken.

Op Facebook schrijft Roy: ”Ti’s niet meer normaal. Ik heb het stil gehouden maar nu is de maat vol Er is vannacht voor de 3 keer in 2 maanden tijd ingebroken in mijn winkel en een flinke buit gemaakt o.a. Met broeken, love Moschino , Guess en Versace tassen wordt dit u binnenkort aangeboden of herkent u een van de daders? Stuur ons dan een prive bericht en hopelijk vind ik deze verschrikkelijke inbrekers. Blijf van andermans spullen af..!”

In april werd al eerder bij de winkel van Roy ingebroken. Nadat Roy op Facebook dreigde de camerabeelden van twee winkeldieven online te zetten meldden de daders zich.

Bekijk de reacties (0)

Gerelateerde berichten